Saturday, May 14, 2011

Vcd lucah disebarkan di masjid!


Apa nak jadi dengan situasi politik yang semakin kotor di Malaysia ini? Baru saja berberapa hari lepas saya menulis entry tentang buku lucah yang mengaibkan Anwar diedarkan kepada umum pada malam ulangtahun Umno di Kuala Lumpur tetapi hari ini yang lebih mengaibkan ialah vcd lucah sebarkan di sekitar masjid pula!

Semakin hari semakin jijik politik lucah yang diamal kan oleh Umno! Tidak cukup dengan melancarkan fitnah dengan menggunakan media yang dikuasai, vcd lucah pula disebarkan hanyalah untuk menjatuhkan seorang yang dianggap boleh mengancam kedudukan mereka!. Apa yang lebih hina lagi apabila masjid dijadikan tempat untuk mengedarkan vcd tersebut.

Adakah mereka menganggap rakyat boleh menerima politik lucah yang sedemikian rupa? Sangatlah jijik bila memperkatakan perkara ini.

Vcd lucah fitnah Datuk T yang disebarkan ini dikatakan diedar di kawasan-kawasan perumahan dan masjid hanyalah bermotifkan untuk mengaibkan DSAI. Budaya fitnah ini berkemungkinan tidak terhenti disini sahaja. Mereka akan terus melakukan apa sahaja yang difikirkan sesuai untuk terus melenyapkan karier DSAI dalam politik Malaysia.

Video ini dijumpai sendiri oleh Nazir masjid Al-Hidayah Telok Panglima Garang, Kuala Langat pada hari Ahad lalu.
Read more...

Thursday, May 12, 2011

Ulangtahun Umno: Edar Buku Lucah Anwar

Situasi politik yang semakin terdesak menyebabkan Umno mengambil jalan pintas mengedarkan buku anti-Anwar pada malam ulangtahun Umno ke 65 di Kuala Lumpur semalam.

Buku setebal 555 muka surat itu yang berjudul "Tuhan, Politik dan Seks" tersebut dikarang dalam bahasa melayu oleh penulis kontroversi Syed Hussein Al Attas dan diberikan secara percuma sebagai cenderamata kepada semua hadirin dalam sebuah beg.

Buku yang diedarkan tersebut memaparkan gambar palsu Anwar yang beraambut panjang perang, berkuku merah dan bergincu dengan label 18sx di muka hadapannya.

Kandungan buku tersebut menyentuh secara terperinci tentang dakwaan salahlaku dan orientasi seks pemimpin pembangkang itu. Kendungan buku tersebut juga menyatakan bahawa simbol PKR melambangkan biseksual.

Turut sama dihentam oleh penulis buku tersebut ialah Mursyidul Am Pas, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat. Syed Hussien menulis dalam satu bab yang menyatakan bahawa "Nik Aziz: Ulama Nyanyuk".

Syed Hussien, 74, sebelum ini dikenali "Pak Habib" adalah seorang penilis buku politik yang digelar sabagai penulis upahan oleh pengkritiknya.
Buku yang dikeluarkan tersebut menunjukkan bahawa Umno semakin kehilangan taring dalam memperjuangkan agenda politiknya kerana seringakali menggunakan modal politik seks sebagai acuan untuk menjatuhkan lawannya.

Sebelum ini juga Umno pernah mengeluarkan video seks untuk melancarkan serangan peribadi keatas pemimpin pembangkang tersebut dalam usaha untuk menghapuskan pengaruh politik Anwar yang semakin kuat.

Adakah dengan melancarkan serangan peribadi itu mampu untuk menjatuhkan Anwar? Tidak mungkin..kerana rakyat semakin faham dengan permainan politik kotor yang selalu dimainkan oleh Umno dan rakyat semakin jijik dengan modal seks yang sama tiap-tiap kali melancarkan serangan peribadi mareka terhadap Anwar!

Read more...

Monday, May 9, 2011

Pembunuhan Osama Adalah Satu Konspirasi?

Tanggal 2 Mei 2011 dunia digemparkan dengan kematian Osama Ben Laden iaitu seorang yang sangat dikehendaki Amerika. Osama dikatakan berjaya dibunuh di rumahnya oleh tentera laut elit SEAL di Abbottabad, Pakistan. Sehingga ke hari ini kematian Osama masih lagi menjadi misteri.

Apa yang menjadi persoalan ialah, mengapa ketika Osama diserang kerajaan Pakistan tidak tahu langsung mengenai perkara tersebut..? Sedangkan Osama dibunuh di Pakistan..Ini menunjukkan kerjasama antara Pakistan dalam misi memburu Osama tidak ada!!

Selepas kematian Osama, mayatnya juga dikatakan dikebumikan dilaut dalam sebuah beg mayat. Hal ini juga menjadi misteri dimana mengapa Amerika tergesa-gesa mengebumikan mayat Osama dan ujian DNA yang dilakukan juga dalam tempoh yang amat singkat?

Video kematian Osama juga tidak dikeluarkan Amerika cuma yang ada hanyalah gambar-gambar yang dikatakan wajah Osama selepas dibunuh.

Gambar yang dikeluarkan menunjukkan ada persamaan dengan mayat seorang lelaki lain menggunakan teknik pertindihan "photoshop".

Kematian Osama adalah mitos semata-mata untuk menghalalkan pendudukan Amerika di bumi Afghanistan kata sebuah akhber Iran. Kematian Osama adalah satu penipuan.


Sementara itu Taliban di Afghanistan juga menyatakan dalam satu kenyataan bahawa perbincangan mengenai kematian Osama adalah tidak matang dan Amerika tidak memberikan bukti yang meyakinkan.

Click here for FBI File Osama
Read more...

Popular Posts